Op zoek naar iets bijzonders voor bij het dessert? Ga dan eens voor deze overheerlijke zoete Pompoen Dip (in Amerika bekend als de Sweet Pumpkin Dip). Niet alleen superlekker, maar ook nog eens verrassend anders dan alle andere sausjes.
Deze Zoete Pompoen Dip is lekker en zo gemaakt! Bevat onder andere kaneel, suiker en gember en is daarom ideaal als bijgerecht voor bij het dessert.
Dit klassieke recept is een múst op jouw Thanksgiving-tafel.
Ingrediënten
- 425 gram Pompoen (of pompoenblokjes)
- 225 gram Roomkaas (zacht)
- 255 gram Suiker
- 1 theelepel Gemalen Kaneel
- 1 theelepel Gemalen Gember
Instructies
- Voeg de pompoen en roomkaas samen in een grote kom. Klop tot een gladde massa.
- Voeg de overige ingrediënten toe. Klop tot alles goed gemengd is.
- Laat minstens 2 uur afkoelen voordat je het serveert.
Tips & variaties
Serveer met partjes vers fruit, zoals appels en peren.
Meer variatietips? Laat ze hieronder achter in de comments.
Trackbacks/Pingbacks